Întrebări frecvente

Aici vei găsi cele mai frecvente întrebări și raspunsurile pentru acestea. Te rog să le parcurgi și doar dacă nu găsești răspunsul necesar să ne contactezi.

Întrebări generale

1

Dacă întâmpinați întreruperi sau imagine blurată în timpul vizionării, vă recomandăm să urmați următoarele sfaturi:

  1. Utilizați conexiunea Ethernet în loc de Wi-Fi: Dacă este posibil, conectați dispozitivul direct la router folosind un cablu Ethernet. Acest lucru poate asigura o conexiune mai stabilă și mai rapidă.

  2. Închideți alte programe care utilizează internetul: Reducerea traficului de internet poate îmbunătăți performanța vizionării. Închideți orice alte programe sau aplicații care folosesc internetul în mod activ în timpul vizionării.

  3. Folosiți browserul Chrome: Chrome este cunoscut pentru viteza și eficiența sa în redarea conținutului online. Dacă nu utilizați deja Chrome, vă recomandăm să îl încercați pentru o experiență mai bună de vizionare.

  4. Micșorați rezoluția video: În cazul în care întâmpinați întreruperi sau întâmpinați probleme de buffering, încercați să micșorați rezoluția conținutului video. În partea dreaptă jos a playerului video, faceți clic pe iconița de “Setări” și alegeți o calitate mai scăzută, cum ar fi 480p sau 360p. Aceasta poate reduce cerințele de bandă și poate îmbunătăți fluxul de date.

Fiecare episod al serialelor are mai multe surse de vizionare (link 1, link 2, etc), pentru a vă oferi flexibilitate în alegerea celui mai potrivit pentru dumneavoastră. Dacă una dintre surse este mai lentă sau întâmpinați probleme cu un episod, puteți încerca una alternativă. Vă recomandăm să explorați toate opțiunile și să alegeți cea care funcționează cel mai bine pentru dumneavoastră, în funcție de conexiunea la internet pe care o aveți.

De asemenea, vă rugăm să ne anunțați dacă întâmpinați probleme cu un anumit episod, furnizându-ne numele serialului și numărul episodului afectat. Astfel, putem remedia rapid problema și vă putem asigura o experiență de vizionare plăcută și fără întreruperi.

Vă mulțumim pentru înțelegere și colaborare!

Înainte de a face orice altceva, încearcă să golești cache-ul browser-ului tău. Iată cum poți face acest lucru:

  1. Accesează setările browser-ului tău și caută opțiunea de ștergere a datelor de navigare, cookie-urile și istoricul.

  2. Asigură-te că ștergi aceste date pentru site-ul Blogul lui Gian și selectează opțiunea pentru a șterge datele pentru toată perioada disponibilă.

  3. După ce ai șters cache-ul, reîncarcă pagina și așteaptă câteva secunde după ce dai play pentru a vedea dacă se încarcă corect.

Aceste acțiuni ar trebui să ajute la remedierea problemelor de încărcare a paginii și să asigure o experiență mai bună de vizionare.

Din păcate, nu reușim să găsim întotdeauna suficient timp pentru a satisface toate cererile de traducere pe care le primim. Ne concentrăm în principal pe proiectele noi sau pe cele aflate în curs de difuzare, deoarece dorim să aducem conținut proaspăt și captivant pentru comunitatea noastră. Cu toate acestea, nu uităm nici de serialele și filmele mai vechi care au fost solicitate anterior.

Ne străduim să găsim un echilibru între traducerea conținutului nou și satisfacerea cererilor anterioare. De aceea, în zilele în care nu avem deja proiecte programate, ne concentrăm și pe traducerea serialelor și filmelor mai vechi. Este o modalitate de a răspunde solicitarilor voastre și de a vă oferi conținutul pe care îl doriți.

Dacă aveți sugestii pentru seriale sau filme pe care doriți să le vedeți traduse, vă încurajăm să ne împărtășiți gândurile pe blogul nostru. Avem o secțiune special dedicată recomandărilor voastre, unde putem lua în considerare toate propunerile și să le analizăm în funcție de disponibilitatea noastră.

Traducerile se fac în funcție de disponibilitatea fișierelor video, a subtitrărilor în engleză și a timpului liber al traducătorilor. Toți cei implicați în procesul de traducere o fac voluntar, așa că vă rugăm să le respectați munca și să nu îi presați în legătură cu apariția de noi episoade. Interesul nostru este să fie publicate cât mai repede posibil; dacă nu este așa, este clar că s-a ivit o problemă, deci vă rugăm să aveți răbdare. Vă mulțumim pentru înțelegere!

Site-ul nostru oferă gratuit toate serialele și filmele pentru vizionare. Cu toate acestea, pentru cei care doresc să ne susțină și să beneficieze de anumite avantaje suplimentare, avem disponibile două tipuri de abonamente.

Toate comentariile postate pe Blogul lui Gian sunt supuse aprobării manuale, conform unor reguli simple. Dacă comentariul tău nu a fost încă aprobat, acest lucru se poate datora faptului că nu a respectat regulile sau poate fi o chestiune de timp. Vei primi automat o notificare prin email atunci când comentariul tău va fi aprobat.

Nu ai găsit răspunsul la întrebarea ta? Pentru a ne contacta direct sau pentru a raporta o problemă dă click pe butonul de mai jos.

Acțiune

Filme
Seriale
Videoclipuri
Caută