• Schimbați sursa:

Hidden Blade / Lama ascunsă

258 vizualizări
1
2023128 mins

În timpul celui de-al Doilea Război Mondial, în plin război de rezistență al Chinei împotriva Japoniei, un grup de cetățeni curajoși dezvoltă o rețea clandestină de spionaj ultrasecretă chiar sub nasul regimului marionetă nou înființat. Cu un risc din ce în ce mai mare pentru propriile vieți, agenții dubli extrag cu măiestrie informații clasificate din spatele liniilor inamice, un efort care dă naștere unui front unit care va contribui la schimbarea cursului conflictului.

Starul din “In the Mood for Love”, Tony Leung Chiu-wai, care zâmbește răutăcios pe tot parcursul filmului, îl interpretează pe domnul He, unul dintre numeroșii spioni nefericiți care, de fapt, îi servește pe comuniștii chinezi, dar care pare să colaboreze și cu japonezii – reprezentați în principal de oficialul nipon arogant Watanabe (Hiroyuki Mori) – și cu guvernul marionetă al președintelui Wang din Manciuria.

Domnul He s-a aliat cu relativ impresionabilul domn Ye (Wang Yibo), care îl urmărește și îi reface pașii lui He pentru a obține mai multe informații pentru prea mulți stăpâni. Atât He, cât și Ye încearcă să-l satisfacă pe Watanabe, din ce în ce mai irascibil, dar acesta este prea mult un răufăcător de stofă pentru a fi o amenințare majoră.

Restul vă las să descoperiți singuri. 🙂

Vizionare plăcută!

Traducerea: Andreea

Adaugă o recenzie

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  1. vio2024
    18 martie 2024

    Un film deosebit de interesant si palpitant Recomand.

Acțiune

Filme
Seriale
Videoclipuri
Caută