The General Yu Dayou / Generalul Yu Dayou

1638 vizualizări
0
202379 mins

Povestea are loc în timpul domniei lui Jiajing din timpul dinastiei Ming, o perioadă în care pirații japonezi și bandiții de pe mare făceau ravagii, provocând mari suferințe printre oamenii din regiunile de coastă din sud.

Acest film îl are ca protagonist pe renumitul general antijaponez Yu Dayou. Filmul spune povestea lui Yu Dayou în tinerețe, când descoperă planurile piraților japonezi și ale bandiților de mare, luptă cu curaj împotriva lor și apără poporul și teritoriul dinastiei Ming.

Filmul transmite un puternic sentiment de patriotism și o mândrie națională profundă. În această poveste, tânărul Yu Dayou trece printr-o transformare de la imaturitate la maturitate. În tinerețe, Yu Dayou aspira pur și simplu să devină faimos și să fie un mare erou. Cu toate acestea, prin luptele sale împotriva bandiților de pe mare și a piraților japonezi, el își dă seama treptat de adevăratul sens al vieții.

Adevărata esență a unui erou constă în a servi națiunea și poporul său. Cu sabia îndreptată spre o cauză mai mare, el lucrează pentru a susține și sprijini lumea.

Traducerea: Gian

Zhu Xun
Fii primul care evaluează „The General Yu Dayou / Generalul Yu Dayou”

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu există încă recenzii.

Acțiune

Filme
Seriale
Videoclipuri
Caută