My Worst Neighbor / Vecini de coșmar

빈틈없는 사이

Visând să devină un cântăreț profesionist, Lee Seung Jin (Lee Ji Hoon) și-a petrecut întreaga viață perfecționându-și vocea. Tocmai când se pregătește pentru o audiție care i-ar putea transforma literalmente toate visele în realitate, se trezește că are nevoie de o casă nouă. Stabilindu-se într-o mică garsonieră, Seung Jin nu pierde timpul să se mute în ea; fără să știe că noua sa vecină, Hong Ra Ni (Han Seung Yeon), este pe cale să îi dea întreaga lume peste cap.

Cu foarte puțină izolare fonică între apartamentul ei și cel al vecinului, Ra Ni a învățat că cea mai bună cale de a se bucura de pace și liniște acasă este să se asigure că nimeni nu locuiește alături. În acest scop, ea și-a făcut o misiune de viață din a fi cât mai odios de zgomotoasă posibil. După ce a alungat mai mulți vecini noi, Ra Ni este convinsă că alungarea lui Seung Jin va fi la fel de ușoară.

Așteptând ca noul ei vecin să se instaleze în prima lui noapte, Ra Ni își începe farsele cu niște jale excesiv de zgomotoase, care îl zguduie pe Seung Jin până în măduva oaselor. Deși speriat la început, lui Seung Jin nu-i ia mult timp să-și dea seama că vecina lui încearcă să-l alunge cu zgomotul ei. Bineînțeles, Seung Jin refuză să-i dea lui Ra Ni satisfacția de a câștiga; cel puțin nu fără luptă.

Curând prinși într-o bătălie a voinței, Seung Jin și Ra Ni sunt hotărâți să se întreacă unul pe celălalt, fără să-și dea seama că, în timp ce se luptă, își împărtășesc fragmente de informații despre ei înșiși. Abia după ce încep să dezvolte sentimente unul pentru celălalt, Seung Jin și Ra Ni își dau seama că s-au îndrăgostit în tot acest timp. Acum trebuie să se decidă: poate fi asta cu adevărat dragoste când niciunul dintre ei nu știe numele celuilalt și nici măcar cum arată?

Adaptat după filmul francez „Blind Date”, „My Worst Neighbor” este o comedie romantică sud-coreeană din 2023, regizată de Lee Woo Cheol.

Traducerea: Andreea

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (10 votes, average: 5,00 out of 5)
Încarc...

1h 52m 2023 2.195 views

Background
  • Option 1
  • Vk
  • Option 3
  • Embedwish
<iframe width="560" height="315" src="https://blogul-lui-gian.ro/?trembed=1&#038;trid=4299&trtype=1" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
<iframe width="560" height="315" src="https://blogul-lui-gian.ro/?trembed=2&#038;trid=4299&trtype=1" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
<iframe width="560" height="315" src="https://blogul-lui-gian.ro/?trembed=3&#038;trid=4299&trtype=1" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Comments 1

  • Claudia - 05 septembrie, 2023

    Un film frumos. Multumesc mult!