Vertigo / Vertij - Blogul-lui-Gian

Vertigo / Vertij

버티고

Bântuită de rănile din trecut de la părinții ei, Seo-young suferă de tinitus și vertij, care au început când s-a mutat în noul ei birou din cer, în urmă cu câteva luni. Seo-young și Jin-su, managerul echipei de dezvoltare, se întâlnesc în secret, dar devine vulnerabilă în fața unei provocări neașteptate. Întristat de moartea singurei sale surori, Gwan-woo navighează pe frânghii în jurul unui zgârie-nori de 70 de etaje. Într-o zi, în timp ce curăța geamurile pe frânghii la Landmark Tower, Gwan-woo devine intrigat de Seo-young, care îl privește cu admirație din partea cealaltă.

 

Vertijul este un simptom, mai degrabă decât o afecțiune în sine. Este senzația că tu sau mediul din jurul tău vă mișcați sau vă învârtiți. Această senzație poate fi abia perceptibilă, sau poate fi atât de severă încât vă este greu să vă păstrați echilibrul și să vă îndepliniți sarcinile zilnice.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (15 votes, average: 4,53 out of 5)
Încarc...

1h 54m 2019 8.383 views

Background
 • Option 1
 • Vk
<iframe width="560" height="315" src="https://blogul-lui-gian.ro/?trembed=1&#038;trid=2353&trtype=1" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Info
Cast
Background
Comments 3

 • Rodica - 09 iunie, 2023

  Înveți să trăiești cu …VIAȚA!
  Felicitări Gian pentru tot ce faci…și un mare MULȚUMESC!

 • marci - 27 februarie, 2023

  M-a tentat titlul fiind afectata de acest sindrom. Da este cumplit cand apar semnele, cand se intensifica, cand vrei sa mergi cativa pasi intr-un loc dar picioarele te duc in altul, e cumplit cand nu stii nimic despre asta, e cumplit ca nu ai auzit vreodata pe cineva, e cumplit cand esti singur in casa, singur pe lume si iti pui nadejdea doar in Dumnezeu si niste telefoane. Dar cu timpul inveti cum stau lucrurile, inveti sa mergi, inveti sa te descurci cum poti, si inveti sa accepti si sa traiesti impreuna cu cu ,,boala”, in relatii de cordialitate. Multumesc Andreea, multumesc Geanina, multumesc Blogului !

  • Gian - 27 februarie, 2023

   Cu drag, vă înțeleg si eu sunt afectată de acest sindrom.