Horror

Filtre
Se afișează toate 7 rezultate
Godzilla Minus One / Godzilla minus unu
2023
125 mins
Japonia postbelică se află în punctul cel mai de jos când apare o nouă criză sub forma unui monstru uriaș, botezat în puterea îngrozitoare a bombei atomice.
ja
Godzilla Minus One / Godzilla minus unu
Exhuma / Mormântul exhumat
2024
134 mins
După ce suferă de evenimente paranormale în serie, o familie bogată care locuiește în Los Angeles cheamă un tânăr duo de șamani în ascensiune, Hwa Rim și Bong Gil, pentru a salva nou-născutul familiei. Odată ajunși, Hwa Rim simte că o umbră întunecată a strămoșului lor a pus stăpânire pe familie, într-o așa-numită “Chemare a […]
ko
Exhuma / Mormântul exhumat
Lisa Frankenstein
2024
102 mins
În 1989, o adolescentă neînțeleasă se îndrăgostește la liceu — de cineva care se întâmplă să fie un cadavru chipeș! După ce o serie de circumstanțe jucăuș de oribile îl readuc la viață, cei doi pornesc într-o călătorie ucigașă pentru a găsi dragostea, fericirea… și câteva părți de corp lipsă pe parcurs.
en
, , , , , Carla Gugino, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Lisa Frankenstein
Out of Darkness / Din întuneric
2024
87 mins
În Vechea Epocă a Pietrei, o gașcă eterogenă de oameni timpurii se adună în căutarea unui nou pământ. Dar când suspectează că o ființă mistică și malefică îi vânează, clanul este forțat să se confrunte cu un pericol pe care nu și l-a imaginat niciodată.
Out of Darkness / Din întuneric
Re/Member / Amintește-ți
2022
103 mins
Șase liceeni blocați într-o buclă temporală criminală trebuie să găsească rămășițele împrăștiate ale unei victime necunoscute pentru a rupe blestemul și a mai vedea în sfârșit o zi.
Re/Member / Amintește-ți
The 8th Night / A opta noapte
2021
115 mins
Cu mărgele de rugăciune într-o mână și un topor în cealaltă, un călugăr vânează un spirit milenar care posedă oameni și dezlănțuie iadul pe Pământ.
The 8th Night / A opta noapte
The Medium / Mediumul
2021
131 mins
O poveste înfiorătoare despre moștenirea unui șaman în regiunea Isan din Thailanda. Dar zeița care pare să fi pus stăpânire pe un membru al familiei se dovedește a nu fi atât de binevoitoare cum pare la prima vedere.
th
The Medium / Mediumul
Acțiune

Filme
Seriale
Videoclipuri
Caută