Familia Liang conduce o brutărie locală de succes de peste 20 de ani. Acum este rândul lui Liang Jing Cen (Eugenie Liu) să preia afacerea de familie. Iar primul lucru pe care îl face este să transforme brutăria: Cheltuiește o sumă uriașă de bani pe decorațiuni – doar pentru ca proprietarul brutăriei să arunce o bombă în ziua în care redeschide magazinul: Magazinul va fi vândut unui nou proprietar misterios, iar familia Liang trebuie să se mute imediat ce le expiră contractul de închiriere!

Liang Jing Cen face tot posibilul pentru a licita mai mult decât misteriosul ofertant, dar nu are suficientă putere financiară pentru a cumpăra magazinul. Dar tocmai când este pe cale să-și piardă speranța, un bărbat pe nume Guan Heng Wei (Marcus Chang) intervine cu un colac de salvare. El îi va oferi banii de care are nevoie pentru a cumpăra magazinul.

Dar cu o singură condiție: Ea trebuie să se dea drept bărbat – și să pretindă că este iubita lui! Guan Heng Wei vrea să oprească încercările bunicii sale de a-l forța să se căsătorească și crede că acest plan o va descuraja o dată pentru totdeauna.

Dar există oare mai mult decât se vede la prima vedere în această poveste? Au familiile Liang și Guan un trecut comun? Și ce se va întâmpla cu falsul cuplu odată ce vor încerca să-și pună planul în aplicare?

“Trucul sau dragostea” este un serial dramatic taiwanez din 2023, care a fost regizat de Hao Xin Xiang.

Traducerea: Andreea