O poveste care are loc în vremuri tulburi, când Song de Nord și Xia de Vest se aflau în război. Șase tineri sunt antrenați să devină spioni pentru a-și apăra țara.

În timpul domniei împăratului Ren Zong de Song, strălucirea prosperă a Songului de Nord este umbrită de un pericol iminent. Spionii s-au infiltrat în capitală pentru a aduna informații și a slăbi influența politică a familiei imperiale. Pentru a pune capăt războiului, un grup de tineri eroi sunt supuși unei selecții și antrenamente riguroase.

Yuan Zhong Xin este viclean, isteț pe stradă și are prieteni în locuri joase. Zhao Jian este isteț și un lider înnăscut. Wang Kuan este bine citit, inteligent și nu minte niciodată. Xiao Jing este un pacificator care merge adesea sub acoperire. Xue Ying este un mare luptător care provine dintr-o familie de militari. Wei Ya Nei are relații bune datorită statutului său de fiu al Marelui Comandant.

În ciuda trecutului și a personalităților lor diferite, cei șase încep să se dezvolte ca o echipă prin numeroase misiuni de viață și de moarte.

Traducerea: Gian și Carmina