Mama lui Hanaoka Nao, Yuriko, este un părinte singur și cofetar la Kogetsuan, o cofetărie japoneză tradițională de lungă tradiție. Așa îl întâlnește Nao pe Takatsuki Tsubaki, fiul de 6 ani al proprietarului Kogetsuan, iar cei doi devin prima iubire a fiecăruia.

Cu toate acestea, tatăl lui Tsubaki este înjunghiat mortal de cineva. Mama lui Nao este arestată ca suspect pe baza declarației lui Tsubaki. Nao este dată afară, în timp ce mama ei moare în timp ce este interogată.

Acum fiică a unui suspect de crimă și fiu al victimei, Nao și Tsubaki se despart cu sentimente rele unul pentru celălalt.

După mai bine de 15 ani, Nao și Tsubaki se reîntâlnesc la un concurs de dulciuri japoneze. Tsubaki se interesează de creațiile lui Nao și o cere în căsătorie încă de la prima lor întâlnire, fără să-și dea seama că ea este prietena lui din copilărie.

Nao își ascunde adevărata identitate și decide să intre în Kogetsuan prin căsătoria cu Tsubaki, pentru a dovedi nevinovăția mamei sale. Ea nu știe că o așteaptă tot felul de circumstanțe nefaste.

În ciuda faptului că soarta crudă le face surprize, Nao și Tsubaki sunt atrași unul de altul. Care este adevărul despre cazul de acum 15 ani?

 

Traducerea: Andreea