Fiica cea mare a unei familii bogate, Han Yi Joo (Jung Yoo Min) ar fi trebuit să crească fără să aibă nevoie de nimic. Din păcate pentru Yi Joo, pur și simplu nu a fost așa. Crescută cu conștiința că nu a fost niciodată iubită nici de părinții ei, nici de sora ei mai mică, Han Yoo Ra (Jin Ji Hee), Yi Joo și-a petrecut anii de formare izolată de familia ei.

Acum, adultă, Yi Joo își găsește bucuria în munca ei de pictoriță, dar în toate celelalte aspecte, viața ei este la fel ca întotdeauna. Căsătorită cu un bărbat care nu o iubește, Yi Joo s-a mutat pur și simplu dintr-o casă fără dragoste în alta. Chiar și așa, ea este devastată când află că soțul ei este îndrăgostit cu disperare de sora ei mai mică. Dispusă să dea aproape orice pentru a-și schimba soarta, Yi Joo ar fi putut să treacă la acțiune, dar un accident tragic îi taie scurt toate speranțele pentru un viitor mai bun. Sau nu?

Trezindu-se din acel accident fatal, Yi Joo se trezește transportată înapoi în timp. Văzând în această întâmplare ciudată o șansă de a-și schimba soarta și de a se răzbuna pe familia ei, Yi Joo se pune imediat pe treabă. Făcând echipă cu Seo Do Guk (Sung Hoon), moștenitorul unei averi uriașe, va găsi Yi Joo o modalitate de a-și face viața pe care și-a dorit-o dintotdeauna?

Adaptat după webtoon-ul “Esența unei căsnicii perfecte” scris de Young și Lee Beom Bae și ilustrat de Je Ri Bol, “Răzbunarea căsătoriei perfecte” este o dramă sud-coreeană din 2023 regizată de Oh Sang Won.

Traducerea: INA