În ajunul absolvirii, Wang Yang Ming, care și-a asumat misiunea de a inversa insuficiența cardiacă, a avut un dezacord cu supervizorul său în domeniul experimentelor medicale și a decis cu hotărâre să treacă de la cercetarea științifică la practica clinică și s-a alăturat cu succes departamentului de urgență al spitalului Ruiren, care s-a clasat pe primul loc în țară.

Instinctul competitiv al lui Wang Yang Ming a fost stârnit de viața sa plină de muncă în departamentul de urgență, când și-a asumat riscuri pentru a face față fibrilației ventriculare la vârstnici, a salvat muncitorii migranți care au suferit un accident vascular cerebral din cauza căldurii, a tratat pacienții cu accident vascular cerebral și așa mai departe, rafinându-și în mod constant abilitățile medicale.

În același timp , pe secție s-a format grupul numit “patru maeștri ai medicinei de urgență” , din care face parte și Yang’s Ming, alături de Lu Qing Qi, Zu Wen Da și Liu Fei. Acum, cei patru, sunt martorii creșterii și schimbării celuilalt, dobândesc prietenie și iubire și experimentează dispersia și separarea în secția lor.

Traducerea: Moonligh Shadow