Cu zece ani în urmă, Li Xiang Yi(Cheng Yi), maestrul Sectei Sigu, domina cu măiestria sa superioară în mânuirea sabiei și era un simbol al luminii în lumea artelor marțiale. Cu toate acestea, el a dispărut brusc împreună cu Di Fei Sheng(Xiao Shun Yao), liderul Alianței Jinyuan, după ce au aranjat să lupte în Marea Răsăriteană.

Zece ani mai târziu, Li Lian Hua(Cheng Yi) este un medic de provincie care călătorește târându-se în jurul unui turn de lotus. El devine accidental “faimos” și este atras în lumea pugilistică cu care nu mai vrea să aibă nicio legătură.

Fang Duo Bing(Joseph Zeng), un tânăr pasionat care visează să devină un erou, își dă seama că Li Lian Hua nu este un om simplu și promite să găsească dovezi că Li Lian Hua s-a dat drept un doctor celebru. Între timp, Di Fei Sheng, care l-a privit întotdeauna pe Li Xiang Yi ca pe un dușman feroce, a reapărut și el în lumea pugilistică și recunoaște că doctorul banal Li Lian Hua nu este nimeni altul decât Li Xiang Yi.

După o serie de cazuri, Li Lian Hua, Di Fei Sheng și Fang Duo Bing ajung treptat să lege o prietenie profundă și își dau mâna în rezolvarea unor cazuri misterioase pentru a apăra justiția.

Traducerea: Gian