Zi Fen, zeitatea florilor, moare după ce dă naștere unei fiice, Jin Mi. Înainte de a muri, Zi Fen a prevăzut că Jin Mi se va confrunta cu o încercare de dragoste fatală și i-a dat fiicei sale o “Pilulă nesimțitoare” pentru a o împiedica să dezvolte sentimente romantice. De asemenea, Zi Fen i-a instruit pe conducătorii Tărâmului Florilor să păstreze secretă identitatea lui Jin Mi și a pus-o să fie ținută închisă într-un hotar de apă din interiorul Tărâmului Florilor.

Câteva mii de ani mai târziu, Jin Mi a crescut și s-a transformat într-un spiriduș inocent și naiv care tânjește să vadă lumea din afara Tărâmului Florilor. Când Xu Feng, zeitatea focului și al doilea fiu al Împăratului Ceresc, ajunge din greșeală în Tărâmul Florilor după ce a fost atacat în timpul procesului de renaștere a phoenixului, Jin Mi îl îngrijește pe Xu Feng și îi cere să o ia cu el când va părăsi Tărâmul Florilor.

Aici începe aventura și încercarea de dragoste a lui Jin Mi, care explorează tărâmurile și întâlnește diverși nemuritori și demoni.

Traducerea: Carmina