Lista sub acoperire a Echipei Ascunse a fost divulgată și furată de o cârtiță, provocând panică în rândul membrilor. Împăratul i-a ordonat șefului echipei ascunse, Shen Yi Feng, să investigheze cârtița.

Cu toate acestea, pentru a-i proteja pe agenții sub acoperire care încă operau în exterior, lista furată trebuia recuperată. Zhang Xiao Hua a fost însărcinat cu investigarea informațiilor și a aflat că în Nahezhai existau informații despre listă. Ea s-a prefăcut că a fost răpită de al doilea maestru, Luo He, și a plănuit să se ofere conducătorului pofticios al Marelui Clan pentru a recupera lista.

Cu toate acestea, nu și-a dat seama că liderul avea deja o soție geloasă și aproape că și-a pierdut viața. Într-un moment critic, cel de-al doilea maestru a ieșit în față și a susținut că a fost fermecat de frumusețea lui Zhang Xiao Hua și că dorea să se căsătorească cu ea.

Liderul Marelui Clan se temea de puterea lui Luo He în cadrul clanului și a acceptat cu reticență, dar a complotat în secret pentru a elimina puterea lui Luo He.

Zhang Xiao Hua a aflat de conflictul intern al clanului și a decis să folosească o “capcană de frumusețe” pentru a provoca un conflict între lider și Luo He și, în haos, să recupereze lista sub acoperire. Cu toate acestea, Luo He și-a dat deja seama de planul ei, iar adevărata sa identitate nu era ceea ce părea a fi…

Traducerea: Gian