Când orfanul Ji Ruo Chen (Ma Tian Yu) găsește din întâmplare o piatră albastră mistică, nu poate să nu fie atras de puterea acesteia. Incapabil să reziste tentației, Ruo Chen fură piatra de la proprietarul ei de drept, complet inconștient că, făcând acest lucru, viața lui se va schimba pentru totdeauna.

Cu piatra în posesia sa, Ruo Chen este în curând confundat cu moștenitorul tărâmului spiritelor și cu un discipol pregătit pentru cultivare. Luat pe tărâmul spiritelor, Ruo Chen își începe studiile sub conducerea liderului clanului Xi Xuan și urcă rapid în ierarhie. Ajutat pe parcurs de Zhang Yin Yin (Angelababy), fiica unuia dintre membrii de frunte ai sectei, ar fi fost firesc ca cei doi să se îndrăgostească; și pentru o vreme, se pare că așa a fost. Din nefericire pentru Yin Yin, inima lui Ruo Chen a fost cucerită de un alt membru al sectei, Gu Qing (Xuan Lu), iar cei doi aveau să se căsătorească în curând.

Hotărâtă să recupereze inima lui Ruo Chen, Yin Yin îi face o vizită vulpii cerești cu nouă cozi, care acceptă să o învețe o abilitate specială care îi va proteja iubitul, dar cu un preț. Dorind să facă orice pentru a recâștiga dragostea lui Ruo Chen, actul disperat al lui Yin Yin îi va aduce în cele din urmă fericirea eternă sau o inimă veșnic frântă?
Adaptat după romanul cu același nume de Yan Yu Jiang Nan, “Divine Destiny” este o dramă romantică fantastică chineză din 2023, regizată de Steve Cheng.

Traducerea: Gian și Vio