În Regatul Yan Li, un loc în care superstițiile guvernează acțiunile oamenilor, se crede că a avea gemeni este de rău augur. Într-o familie fondată de un general și patriarh puternic, s-a născut o pereche de gemeni pe nume Liu Jing Shu și Liu Jia (ambele interpretate de Wu Ming Jing).

Familia lor s-a mișcat rapid pentru a ascunde secretul – mutând-o pe sora “mai mică” Liu Jia într-o altă locație pentru a fi crescută în secret sub o altă identitate. Ea devine neastâmpărată și iubitoare de aventuri. Uneori se dă drept sora ei geamănă pentru a evada și a se distra. Între timp, Liu Jing Shu crește și devine o tânără grațioasă și elegantă.

Dar lucrurile iau o întorsătură bizară atunci când un tânăr marchiz chipeș pe nume Xiao Ren Yan (Bao Han) intră în scenă. El este împins într-o căsătorie aranjată și nu este prea fericit de această situație. La petrecerea sa de logodnă, dă peste Liu Jia, care se furișează în bucătărie în căutarea unor bunătăți delicioase.

În curând, el îi află secretul. Dar, în loc să o trădeze, el decide să o ajute – și chiar o învață să lupte. Ar putea fi acesta începutul unei frumoase povești de dragoste? Sau secretul nașterii lui Liu Jia va duce la căderea ei?

“Fated to Love You” este un serial dramatic chinezesc din 2023, care a fost regizat de Sun Jia Yang.

Traducerea: Gian