Liu Yu Ru, fiica unui negustor, are o singură speranță în viață: să găsească un soț bun și să se căsătorească într-o familie bună, pentru a putea scăpa de propria familie, formată din mama ei foarte bolnavă, mama vitregă crudă și tatăl neglijent. Prin urmare, se antrenează din greu pentru a deveni o doamnă perfectă pe care oricine și-ar dori-o ca soție și noră.

Crede că în sfârșit a reușit când se căsătorește cu tânărul și bogatul maestru Gu Jiu Si. Dar își dă seama că soțul ei o disprețuiește, deoarece crede că este doar o căutătoare de aur și ar prefera să-și petreacă timpul în bordeluri decât alături de soția sa.

Yu Ru înțelege în cele din urmă că trebuie să își ia destinul în propriile mâini și că nu se poate baza pe alții pentru a supraviețui. Învață afaceri cu soacra ei, câștigându-și în cele din urmă locul în familie, și reușește chiar să își îmblânzească soțul, devenind capabilă să îi țină piept și să îl transforme dintr-un playboy bețiv într-un bărbat curajos, cinstit și drept.

Aceasta este povestea unei doamne slabe și jalnice care crește și devine o femeie puternică și inteligentă, care nu mai are nevoie de nimeni pentru a supraviețui și care poate să se apere singură, reușind chiar să câștige dragostea unui soț care o disprețuia și să-l schimbe în bine.

 

Traducerea: Gian și Vio.