n timpul domniei lui Long Hua, Xiao Duo, un puternic eunuc responsabil de curtea imperială, plănuiește o revoltă la palat împreună cu prințul Fu pentru a-l ajuta să urce pe tron. Bu Yinlou, o doamnă tributară care trebuia să fie spânzurată ca tribut adus răposatului împărat, a fost salvată de Xiao Duo, deoarece prințul Fu o place.

Cei doi petrec mult timp unul cu celălalt și dezvoltă sentimente unul pentru celălalt, dar din cauza statutului lor, trebuie să-și ascundă sentimentele. Xiao Duo merge în Jiangnan pentru a supraveghea un comerț de mătase cu o țară străină, iar Yinlou îl însoțește pentru a-și vizita rudele din sud, timp în care se îndrăgostesc și își dezvăluie în cele din urmă inimile.

Dar drumul care îi așteaptă este plin de obstacole, adevărata identitate a lui Xiao Duo, amenințarea regelui de la Curtea de Sud și suprimarea împăratului din palat. Cei doi trebuie să se sacrifice pentru binele suprem și decid să intre în palat, dar Xiao Duo o înțelege greșit. Care este soarta dintre cei doi?

Traducerea: Gian