Chun Yu (Sun Qian) este o studentă universitară a cărei viață este aruncată într-o confuzie de nedescris atunci când primește un mesaj text înfiorător pe care scrie: “Știu ce este etajul 19 al iadului.” Curând, ea își dă seama că și alți studenți din campus au primit același mesaj. În scurt timp, ea află că a fost absorbită în realitatea macabră a unui joc mobil care se desfășoară într-o clădire “bântuită” de fantome, unde fiecare etaj este plin de pericole, orori și secrete terifiante.
Mai rău, observă că, atunci când jucătorii neștiutori nu reușesc să depășească un nivel din joc, intră imediat în comă. Neavând de ales, începe să joace jocul, unde îl întâlnește pe colegul Gao Xuan (Wei Zhe Ming). Cei doi încep să navigheze împreună prin pericolele clădirii, îndreptându-se încet spre temutul etaj 19. Dar ce îi așteaptă dacă ajung la ultimul nivel decisiv al jocului?
Această dramă se bazează pe un roman numit “The Nineteenth Floor of Hell” de Cai Jun, care a dat naștere și unui film din 2007 din Hong Kong numit “Naraka 19”.
“Etajul 19” este o dramă chineză din 2023 care a fost regizată de Cai Cong.

Traducerea: Moonlight Shadow