Într-o zi, Jang Jae Kyung, un detectiv de zece ani de la unitatea de narcotice din Ahnhyeon, devine dependent de droguri cu forța de către cineva. Deși neagă că este consumator și susține că este un ofițer care îi arestează pe cei care o fac, mintea și corpul său se deteriorează fără să știe din cauza drogului, care este nou și necunoscut poliției.

Oh Yoon Jin este reporter la Ahnhyeon Economic Daily. L-a cunoscut pe Jae Kyung la liceul Jeogang. Imediat după ce se întoarce la serviciu după o lună, este martoră la moartea unui bărbat în fața sa din cauza consumului de droguri. Yoon Jin urmărește cazul drogurilor pentru o știre de primă mână și se încurcă din nou cu Jae Kyung.

Vicepreședintele grupului Geumhyung, Won Jong Soo, și procurorul de la Ahnhyeon, Park Jun Seo, sunt doi dintre cei care ar putea fi implicați în acest caz. Din cauza drogurilor, începe să se formeze o legătură malefică împletită cu 50 de milioane de dolari și le corodează prietenia din liceu.

Cine ar putea fi stăpânul drogurilor care să se confrunte cu Jae Kyung, care declară răzbunare la sfârșitul bătăliei, și cine va ieși învingător?

 

Traducerea: Moonlight Shadow