Kim Baek Doo participă la sportul tradițional coreean de lupte wrestling și este membru al echipei de  wrestling a Biroului Județean Geosan. Baek Doo s-a născut ca cel mai tânăr fiu al unei prestigioase familii de wrestling.

În trecut, era cunoscut ca un geniu ca luptător de wrestling, dar nu mai este așa. Se gândește să se retragă cu totul din acest sport.

Într-o zi, Baek Doo o întâlnește pe prietena sa din copilărie Oh Yoo Kyung și are parte de un moment de cotitură în viața sa de wrestling. Yoo Kyung și Baek Doo au crescut împreună în comitatul Geosan.

Ea începe să lucreze ca lider al echipei de management pentru echipa wrestling, care este pe punctul de a se desființa. Între timp, au în jurul lor oameni precum Min Hyun Wook, care apare brusc la Geosan County și se adaptează bine la viața de aici, și Joo Mi Ran, care este un misterios proprietar de cafenea.

Mai există și noul antrenor, Kwak Jin Soo, al echipei de wrestling și Cho Seok Hee, care este cea mai bună prietenă a lui Baek Doo și care lucrează ca polițist..