În copilărie, Song Yan (Yang Yang) și Xu Qin (Wang Chu Ran) au fost cei mai buni prieteni. Dar, pe măsură ce creșteau, familiile lor au început să le vadă prietenia într-o lumină nefavorabilă. Nevoiți să permită ca relația lor să meargă mai departe, Song Yan și Xu Qin au fost despărțiți cu forța de familiile lor, fără să se mai vadă vreodată.
În cei zece ani de la separarea lor forțată, atât Song Yan, cât și Xu Qin au muncit din greu pentru a-și construi viața pe care și-au dorit-o întotdeauna. În calitate de șef al pompierilor, Song Yan și-a dedicat viața salvării celorlalți. În mod ciudat, Xu Qin și-a făcut și ea o viață pentru a-i salva pe alții, ca medic de urgență. Deși lucrează în domenii complet diferite, era doar o chestiune de timp până când soarta a intervenit pentru a-i reuni pe foștii prieteni. Aduși împreună de munca lor, Song Yan și Xu Qin nu sunt tocmai încântați să fie din nou reuniți.
Lucrând cot la cot, este ușor să recunoști creșterea pe care fiecare dintre ei a făcut-o de-a lungul anilor, dar Xu Qin și Song Yan mai au multe de rezolvat dacă vor să transforme această nouă relație a lor în ceva mai mult. Au ei ceea ce le trebuie pentru a depăși obstacolele din fața lor sau relația lor actuală este destinată să fie la fel de trecătoare ca și ultima?

Traducerea: Martha