Povestea se desfășoară în jurul Method Entertainment, o importantă companie de management, și prezintă viața profesională, viața personală și dorințele acestora.

Ma Tae Oh lucrează ca manager profesionist și deține funcția de director general la Method Entertainment. Este inteligent și blând, dar s-a născut pentru a fi un strateg și nu se deranjează să folosească tot felul de trucuri pentru a obține ceea ce își dorește.

Cheon Je In a lucrat ca manager timp de 14 ani. A început ca manager de șantier, iar acum lucrează ca lider al unei echipe de manageri. Este competitivă și dependentă de muncă. Este irascibilă și atunci când își stabilește un obiectiv, va încerca să îl atingă fără să se gândească bine. Ea și Ma Tae Oh au multe neînțelegeri de-a lungul timpului.

Kim Joong Don este cel mai bun prieten al lui Cheon Je In la locul de muncă și ocupă aceeași poziție ca și liderul unei echipe de manageri. El este o persoană blândă.

So Hyun Joo este un manager începător și face deseori probleme la locul de muncă. Ea crește ca manager profesionist prin experiența sa.