Cu șase ani în urmă, la o nuntă pe mare, mireasa, Zhou Mi An, este părăsită cu cruzime la altar. Când aceasta cade în mare, Mai Ke o salvează. Atunci află că fostul ei logodnic, Lu Yun Kai, este strâns legat de moartea părinților ei, și se alătură lui Mai Ke într-o alianță hotărâtă să se răzbune.

Șase ani mai târziu, Zhou Mi An își face marea revenire la un banchet caritabil intern, în timp ce designerul internațional de top, He Er Xin, îl înfruntă direct pe Lu Yun Kai. Bănuind că He Er Xin este soția sa decedată, Zhou Mi An, Lu Yun Kai o testează constant în timp ce ea se alătură cu îndrăzneală companiei Wuxin a lui Lu Yun Kai. Pentru a-și expune unul altuia secretele și pentru a-și face strategii unul împotriva celuilalt, falsul cuplu flirtează de fapt unul cu celălalt și aproape că devin prea intimi. Când Zhou Mi An descoperă că, în ultimii șase ani, Lu Yun Kai nu a renunțat niciodată să o mai caute, își dă seama că s-ar putea să fie mai mult decât pare în accidentul de la fabrica de jucării a părinților ei.

Dar în cine poate avea încredere? În Mai Ke, care a salvat-o în cele mai negre momente, sau în Lu Yun Kai, bărbatul de care încă nu poate renunța? .

Traducerea: Smile22