Povestea se concentrează pe scandaloasa poveste de dragoste de la birou dintre personajele Ha Sang Soo, Ahn Soo Young, Park Mi Kyung și Jung Jong Hyun.

Ha Sang Soo Ha Sang Soo, șeful senior al echipei de consultanță cuprinzătoare de la sucursala Yeongpo a Nara Bank. Ha Sang Soo ocupă acest post deja de trei ani și este o persoană frumoasă, inteligentă și robustă, care nu se clatină în fața dificultăților vieții. Deși este un personaj integru, Ha Sang Soo nu este rece sau prea formal, ci mai degrabă călduros, cu o latură plină de umor. Ca să nu mai vorbim de faptul că are o formă atletică potrivită mai degrabă pentru un atlet național decât pentru un angajat al unei bănci. A intrat în slujba sa ca cel mai bun angajat de la centrul de antrenament al Nara Bank, așa că este foarte popular, dar și sursă de invidie pentru mulți alții.

Ahn Soo Young este casier șef în anul patru la sucursala Yeongpo a Nara Bank. Cunoscută drept zeița sucursalei Yeongpo, ea are un aspect superb și o voce dulce. A început ca casier cu jumătate de normă, iar acum este șefă în al patrulea an, dar pare să fie blocată pentru totdeauna la acest nivel.

Park Mi Kyung provine dintr-o familie bogată. Este sigură pe ea și destul de deschisă în privința sentimentelor sale. Când are pe cineva care îi place, îl face să i se alăture indiferent de situație. Ea intră într-o relație care nu merge așa cum își dorește.

Jung Jong Hyun învață pentru un examen pentru a deveni ofițer de poliție. El are o personalitate care îl determină să dea tot ce are mai bun în toate. Trăiește într-o situație dură.