În timpul facultății, iubiții din campus Jung Hyun Sung (Donghae) și Han Sung Ok (Lee Seol) s-au îndrăgostit nebunește unul de celălalt. Nu-și puteau imagina să petreacă nici măcar o zi despărțiți – și visau să își lanseze cariere de succes care să se completeze unul pe altul, în timp ce își petreceau veșnicia unul în brațele celuilalt.
Șapte ani mai târziu, realitatea a mușcat – tare. Au aflat că “mâncărimea de șapte ani” este un fenomen foarte real. În timp ce Jung Hyun Sung Sung a devenit designerul propriului său brand de modă la modă, iar Han Sung Ok este designer de bijuterii, carierele lor sunt departe de a fi strălucitoare. Se apropie ajunul celei de-a șaptea aniversări ca și cuplu, dar s-a întâmplat ceva de neconceput – s-au plictisit unul de celălalt. Acolo unde odinioară trăia pasiunea, acum rezidă doar indiferența și plictiseala. Lucrurile sunt pe punctul de a ajunge la un punct culminant – dar ar putea oare scânteia să revină în relația lor… pentru a salva ziua?
“Între el și ea” este un serial dramatic sud-coreean din 2023, bazat pe un webtoon de Hyeo No și regizat de Park Sang Min.

Traducerea: Moonlight Shadow