Când regina lumii umane a dat naștere la două fete gemene, cerul și pământul s-au bucurat. Crescute ca niște prințese iubite, sora mai mare, Qing Kui (He Xuan Lin) era cunoscută de toți ca o tânără blândă și bună, în timp ce sora mai mică, Ye Tan (Landy Li) era cunoscută pentru inteligența și viclenia ei.

Admirată și respectată de oameni, reputația lui Qing Kui ajunge până pe tărâmul ceresc și, impresionată de ea, este în curând aleasă de zei pentru a deveni Consoarta Cerească, logodită cu prințul ceresc Xuan Shang Jun (Chen Xing Xu).

În timp ce sora ei primește laudele oamenilor și zeilor deopotrivă, Ye Tan este adesea intimidată și evitată de poporul ei.

Ca atare, ea atrage în cele din urmă atenția demonilor, care decid că este potrivită pentru a deveni soția celui de-al treilea prinț demon, Chao Feng (Luke Chen). După ce aranjamentele pentru căsătoria lor au fost stabilite, cele două surori se pregătesc să intre în noile lor vieți, dar se pare că soarta mai are o ultimă carte de jucat.

Când palancul lor este încurcat în drum spre nuntă, Qing Kui și Ye Tan se trezesc în curând căsătorite cu bărbații nepotriviți. Deși romantismul începe să înflorească între cele două cupluri nepotrivite, problemele încep să se agite în cele patru tărâmuri. Cu dragostea și viețile lor în curând în joc, vor găsi aceste două surori o cale de a găsi pacea în tărâmurile tulburi?

Traducerea : Vio