Ca jucător profesionist de biliard, Yin Guo (Zhao Jin Mai) este cu ușurință unul dintre cei mai buni. Concurând în meciuri din întreaga lume, Yin Guo și-a făcut un nume. Firește, când este invitată să concureze, ea acceptă cu ușurință, fără să știe că ceea ce va urma îi va schimba viața pentru totdeauna.
După competiție, Yin Guo decide să mai rămână pe aici o vreme pentru a participa la un meci deschis. Când o furtună de zăpadă neașteptată îl forțează pe Lin Yi Yang (Leo Wu) să intre în viața ei, se creează o legătură instantanee. Ajutați de vărul ei, Yin Guo și Yi Yang continuă să se cunoască mai bine. Dar, chiar și în timp ce se apropie, Yin Guo habar nu are că Yi Yang are o istorie destul de bogată în lumea biliardului profesionist. Un adevărat geniu în jocul de snooker, Yi Yang s-a bucurat cândva de faima biliardului profesionist, dar o neînțelegere legată de o penalizare l-a îndepărtat de acest sport în urmă cu mai bine de zece ani.

Inspirat de dragostea lui Yin Guo pentru acest sport, Yi Yang decide că este momentul potrivit pentru a reveni în lumea biliardului profesionist. Hotărât să se dovedească demn de dragostea lui Yin Guo și să le ofere un viitor cât mai strălucit împreună, Yi Yang pășește din nou în arena profesionistă. Cu o motivație atât de puternică care îl conduce, va avea Yi Yang ceea ce îi trebuie pentru a-și înfrunta trecutul și pentru a-și îndeplini visul de care a plecat cu atâția ani în urmă?

Adaptată după romanul web “În timpul viscolului” de Mo Bao Fei Bao, “Iubire în mijlocul unei furtuni de zăpadă” este o dramă romantică chineză din 2024, regizată de Tien Jen Huang și Yu Bo.

Traducerea: Martha