Demonul vulpe, Boqiu, a îndurat o mie de ani de singurătate și o dragoste chinuită de-a lungul a nouă vieți pentru a rupe blestemul care o afecta pe iubita sa, Su Xiaohuan, care o făcea să moară în mod tragic în fiecare ciclu.

În această viață, Su Xiaohuan și-a găsit sfârșitul în mâinile lui Boqiu. Crescută pe străzi, Su Xiaohuan a experimentat suișurile și coborâșurile societății umane, supraviețuind cu personalitatea ei îndrăzneață și cu pielea groasă. Mai târziu, a fost manipulată de prințul moștenitor destituit Xuanyuan Qingchuan al fostei dinastii, care a trimis-o la palatul imperial, plasând-o alături de faimosul demon vulpe însetat de sânge, despre care se zvonește că ar fi cel împotriva căruia a căutat să se răzbune.

În mod neașteptat, din cauza destinului, s-a îndrăgostit din nou de demonul vulpe fără să-și dea seama. În această viață, Boqiu a ales să se elibereze de legăturile destinului, sacrificându-se pe sine, în loc să își recunoască iubita, pentru a iubi sincer și a influența lumea, rupând în cele din urmă blestemul care o chinuia pe Su Xiaohuan.

Traducerea: Vio