Han Joon Oh (Kim Young Dae) este o celebritate sud-coreeană de prim rang. Arată uluitor de bine și este înalt, dar este chinuit în secret de un complex de inferioritate care îl face să fie permanent nesigur. Într-o zi, este angajat să apară într-un videoclip de serviciu public. Dar filmările merg groaznic de prost, iar Han Joon Oh este implicat într-o coliziune de mașină potențial fatală. El este salvat doar de gândirea rapidă a unei femei pompier pe nume Kang Young Hwa (Pyo Ye Jin), care reușește o salvare eroică.
Reprezentanții lui Han Joon Oh o angajează pe Kang Young Hwa să lucreze ca gardă de corp personală a starului, recunoscând talentele incredibile ale acesteia. Dar când Han Joon Oh se trezește din starea de stupoare în spital, el s-a schimbat complet – deoarece corpul său a fost acum posedat de spiritul unui nobil din Coreea antică. Acest nobil, pe nume Do Ha, a fost ucis de iubita sa soție Han Ri Ta (interpretată tot de Pyo Ye Jin) – iar spiritul răzbunător este într-o căutare de răzbunare…

Această dramă s-a bazat pe o serie de desene animate pe internet (webtoon) de Hye Yoom.
“Moon in the Day” (2023) este un serial dramatic sud-coreean din 2023 care a fost regizat de Pyo Min Soo și Park Chan Yool.

Traducerea: INA