Na Ah Jeong lucrează ca actriță de figurație. Este talentată ca actriță, dar nu a fost deloc recunoscută pentru munca ei. Are experiență în actorie ca femeie căsătorită, dar în viața reală, viața ei sentimentală este pe plan secundar din cauza realității sale dificile. Ea are un prieten de sex masculin pe nume Lee Do Han, pe care îl cunoaște de 15 ani.

Do Han este fiul unei familii chaebol care conduce grupul LJ. El este împins de familia sa să se căsătorească, dar are un secret pentru care nu se poate căsători. Do Han se adresează prietenei sale Ah Jeong și o întreabă dacă ar vrea să se comporte ca soția și nora familiei sale. Ea acceptă oferta și se pregătește să joace primul rol principal din viața ei ca soție a lui Do Han.

În acel moment, ea are parte de un perturbator neașteptat. Acea persoană este Lee Ji Han, care este fratele mai mic al lui Do Han. Ji Han are ambiția de a-l face pe fratele său mai mare, Do Han, succesorul grupului LJ. Ji Han muncește din greu pentru a-și atinge scopul, dar planul său este perturbat de anunțul brusc de nuntă al fratelui său. Ji Han încearcă acum să împiedice nunta fratelui său și o aduce pe Yoon Chae Won în peisaj ca potențială mireasă a fratelui său.

Traducerea: Moonlight Shadow