Lu Ran Ran  (Xu Ruo Han) este o tânără stagiară care se pregătește să devină medic. Între timp, Wang Chen Yi (Liu Yi Chang) este un designer de jocuri video care a creat un joc de realitate virtuală imaginativ, plasat în trecutul imperial al Chinei.

Dar, din cauza unei ciudate întâmplări a sorții, ea este absorbită în “realitatea” jocului – și se trezește transformată într-unul dintre personajele jocului. Lu Ran Ran devine Lu Ren Jia, o femeie care se află în centrul atenției a patru prinți atrăgători.

Wang Chen Yi, între timp, a “devenit și el unul dintre prinți – Zhao Chen Yi, cel mai extravagant și cel mai tânăr dintre cei patru frați.

Prinții rămași sunt cu toții foarte diferiți: în timp ce unul este blând, altul este mai romantic. Dar, pe măsură ce încep să se implice mai profund în lumea misterioasă a jocului, personajele imaginare  încep să dezvolte noi trăsături de personalitate pe care proprietarul lor nu s-a gândit niciodată că le va avea!

Există oare o cale de ieșire din această lume virtuala pentru Lu Ran Ran? Sau este ea sortită să găsească dragostea cu unul dintre personajele jocului video din această lume imaginară?

Acest serial  s-a bazat pe un joc video numit “Shi Shang Zui Keng Die De You Xi”.

Traducerea: Smile22