Povestea lui Huo Xiao Xie, un orfan din piață, începe în primele decenii ale Republicii Chineze, într-o perioadă tumultoasă în care domniile războiului dominau țara și lumea era în haos. În această perioadă tulbure, misticele mărgele de jad, considerate comori naționale, apăruseră în râuri și lacuri, iar indiciile legate de tronul simbolizat de “regii sfinți ai celor cinci elemente” au fost sigilate. În jurul acestor comori naționale, revoluționarii și studenții progresiști au început o campanie pentru a le proteja.

În această atmosferă, Asociația japoneză a Dragonului Negru a jefuit comorile naționale ale Chinei. În mijlocul acestei confuzii, Huo Xiao Xie, un tânăr orfan din piață, s-a găsit prins în mijlocul evenimentelor. Cu o inimă nobilă și curajoasă, el a hotărât să protejeze comorile naționale, înfruntând tot felul de dificultăți și pericole. Cu dreptate, bunătate, inteligență și vigilență, el a depășit obstacolele și primejdiile, devenind un simbol al luptei împotriva forțelor malefice.

Prin curajul și sacrificiile sale, Huo Xiao Xie a reușit să integreze familia celor cinci elemente, aducându-i împreună într-o forță unită în lupta pentru revoluție și restaurarea Chinei. Astfel, el a devenit un lider respectat și un simbol al speranței pentru alungarea tătarilor și restabilirea prosperității Chinei.

Traducerea: Martha