Song Hao Yu (Xie Bin Bin) este tatăl singur al unui băiat pe nume Song Xing Chen (Zhang Yan Bo). El este, de asemenea, directorul executiv obsedat de muncă al unei companii de succes și bogate. El se luptă cu presiunea de a fi un tată singur și, adesea, simte că este iremediabil depășit când vine vorba de tot ceea ce ține de îngrijirea copiilor.

Între timp, Qi Si Le (Zheng Qui Hong) este mama singură a unei fete pe nume Qi Zi Yuan (Huang Bo Si). Cum fiica ei are nevoie urgentă de bani pentru a plăti o operație care ar putea să-i salveze viața, Qi Zi Yuan a devenit neliniștită. Dar pozitivitatea ei o ajută, iar perspectiva ei optimistă înseamnă că nu și-a pierdut speranța.

Într-o zi, drumurile celor doi părinți singuri se intersectează când Song Hao Yu caută un cadou de ziua lui Song Xing Chen. Qi Zi Yuan știe că firma lui Song Hao Yu are puterea de a acorda propriei sale companii un contract profitabil – ceea ce ar putea să o ajute să plătească operația. Ea încearcă să-l convingă pe Song Xing Chen să se asigure că firma ei obține contractul. Song Hao Yu simte o oportunitate: El simte că Qi Zi Yuan este un părinte competent și l-ar putea ajuta să o crească pe Song Xing Chen.

O “căsătorie de conveniență” îi face semn. Dar ar putea oare traiul sub același acoperiș să aducă împreună aceste două familii monoparentale?

Traducerea: Simara, Vio și Martha