După ce părinții ei au divorțat, Lin Yu Jing (Zhuang Da Fei) și tatăl ei s-au mutat într-un oraș nou. Deși era puțin neliniștită de schimbările pe care a fost nevoită să le facă, Yu Jin s-a acomodat surprinzător de bine în noua ei viață. Desigur, fiecare tranziție vine cu propriul set de suișuri și coborâșuri, iar cea a lui Yu Jing nu a făcut excepție.

Forțată să devină colegă de bancă cu binecunoscutul și prost dispusul Shen Juan (Zhou Yi Ran), Yu Jing ar fi putut fi ușor descurajată de noua ei școală. Din fericire, chiar și cu Shen Juan ca coleg de bancă, Yu Jing a constatat că și-a făcut prieteni surprinzător de ușor. Chiar mai surprinzătoare au fost schimbările subtile pe care a început să le observe la Shen Juan. Din nefericire, Yu Jing nu a avut niciodată șansa de a explora mai departe aceste schimbări, deoarece apariția bruscă a mamei sale i-a adus noua ei viață la un moment dat. Trasă înapoi în orașul natal de către mama ei, Yu Jing ar fi putut să nu-l mai vadă niciodată pe Shen Juan, dacă soarta nu ar fi decis să intervină.

Acomodându-se în viața de la universitate un an mai târziu, Yu Jing este surprinsă să afle că Shen Juan frecventează aceeași școală. Reunită cu fostul ei coleg de clasă, Yu Jing este șocată să afle cât de dificil a fost anul trecut pentru Shen Juan. Cu sprijinul noilor lor prieteni și colegi de clasă, poate Yu Jing să îl ajute pe Shen Juan să navigheze prin ceața tragediei și, în același timp, să își găsească o direcție în propria viață?

Adaptat după romanul cu același nume de Qi Jian, “You Are Desire” este o dramă romantică chinezească pentru tineri din 2023, regizată de Deng Ke.

Traducerea: Simara