Song Yi Ju, studentă în ultimul an la Universitatea de Medicină Tradițională Chineză, s-a bazat mult timp pe ajutorul asistentului didactic Xiao Jing pentru a trece cursurile legate de apă. Cei doi, care se cunosc de mulți ani, au menținut întotdeauna o relație reciproc avantajoasă. Cu toate acestea, după o ploaie de meteoriți în timpul zilei, Xiao Jing începe să se comporte ciudat, lăsând-o pe Song Yiju nedumerită și stârnind o mică alarmă în mintea ei.

Într-adevăr, actualul Xiao Jing este o persoană dintr-un timp și spațiu viitor. El s-a infiltrat în realitatea prezentă în căutarea unei plante medicinale rare. Misiunea lui este să se apropie de bunicul lui Song Yiju și să profite de ocazia de a fura planta.

În mod neașteptat, din cauza unei devieri temporale de trei luni cauzate de călătoria în timp, bunicul lui Song Yi Ju îi încredințează îngrijirea lui Xiao Jing, creându-i o situație dificilă. Hotărât să-și atingă scopul, Xiao Jing se forțează să se angajeze în interacțiuni sociale incomode. Cu toate acestea, sprintena și luminoasa Song Yi Ju îi încălzește treptat inima, devenind antidotul pentru luptele sale interioare.

Cu toate acestea, umbra despărțirii se apropie discret pe măsură ce legătura lor se adâncește.

Traducerea: Ana