În timpul perioadei Changlong a Marelui Jin, Hua Yingting, generalul protector al țării care tocmai învinsese statul inamic Jinpo, și-a trimis singura fiică, Hua Liuli, înapoi în capitală.

În ciuda faptului că era fată, Hua Liuli a crescut în preajma tatălui și a fraților ei într-o tabără militară de la graniță și a fost binecuvântată atât cu inteligență, cât și cu abilități în artele marțiale. Cu toate acestea, capitala era diferită de graniță. Pe de o parte, se răspândeau zvonuri despre puterea militară a familiei Hua.

Pe de altă parte, cel de-al doilea prinț, Ji Yuansu, a fost numit prinț moștenitor, deși nu era fiul cel mare, dar nu a arătat niciun interes pentru guvernarea țării. Hua Liuli, care a fost implicată într-o furtună, a ales să nu joace după carte. În schimb, a făcut pe proasta și s-a prefăcut că este fragilă și delicată. Ea a învins de una singură alte mondene și chiar i-a atras pe prințul moștenitor și pe prințul de Jinpo, transformând o dramă politică de succesiune într-o poveste de dragoste ridicolă și dulce.

Traducerea: Gian