Brother Trap / Capcana fratelui - Blogul-lui-Gian

Brother Trap / Capcana fratelui

Finalizat 1 Seasons - 9 Episodes

Tachibana Akari (Kumada Rinka) este o studentă în anul doi de facultate care a devenit obsedată de benzile desenate cu tematică romantică. De când inima ei a fost frântă în liceu, ea a întors efectiv spatele iubirii din viața reală – în schimb, s-a cufundat într-o lume a romantismului fantastic. Crede că benzile desenate o vor ajuta să scape de sentimentele ei pentru fostul ei iubit.
Dar lucrurile iau o întorsătură neașteptată atunci când întâlnește la o petrecere un bărbat mai tânăr pe nume Naruse Izumi (Yamanaka Jyutaro). El este de o onestitate de nezdruncinat, o fațetă a personalității sale pe care ea o găsește atrăgătoare. Curând, Tachibana Akari începe să dezvolte sentimente pentru el – dar este șocată să descopere că Naruse Izumi este fratele mai mic al iubitului ei din liceu!

Oare acest fapt îi va împinge împreună – sau îi va aduce împreună?

“Capcana fratelui” este un serial dramatic japonez din 2023, bazat pe o serie manga cu același nume de Hinata Kyo și regizat de Takuya Sakagami, Katsuhiro Omoto și Ryosuke Fukawa.

Traducerea: Andreea

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (17 votes, average: 4,82 out of 5)
Încarc...

20m 2023 9.761 views

Background
Season 1
Info
Cast
Background
Comments 3

 • Enache Ana Maria Camelia - 21 ianuarie, 2024

  Mulțumesc mult, Andreea pt traducere. Datorită serialelor și filmelor pe care le traduci, au început să mi placa și cele Japoneze. Înainte nu mi plăceau deloc, dar cele pe care le alegi, îmi plac mult. Rezonez cu același genuri. Mulțumesc!

 • ionMaryescu mariana - 14 ianuarie, 2024

  Multumesc pentru traducere,interesant filmul,cred ca tema se potriveste lor asiaticilor care le este greu si rusine sa isi arate sentimentele si sa vorbeasca despre ele,pur parerea mea.Merita vazut,cred ca multi au de invatat ceva.

 • Ioanas - 10 ianuarie, 2024

  Foarte frumos, captivant, cu actori foarte simapatici!
  Multumim mult!