Dear Liar / Dragă mincinosule

Finalizat 1 Seasons - 9 Episodes

După ce a crescut sub supravegherea familiei sale, Song Yi Fei (Qu Meng Ru) a avut o viață foarte protejată. Naivă și inocentă, Yi Fei și-a petrecut cea mai mare parte a vieții tânjind după ziua în care se va putea căsători cu bărbatul perfect, va avea o nuntă perfectă și va trăi o viață de căsătorie perfectă.
După ce l-a întâlnit pe Qi Lin (Fan Zhi Xin), Yi Fei a crezut că visele ei de a găsi bărbatul perfect s-au împlinit în sfârșit. Când Qi Lin i-a cerut mâna în căsătorie, Yi Fei i-a acceptat propunerea fără ezitare. După luni de planificare și pregătire meticuloasă, Yi Feiși Qin Li și-au schimbat jurămintele de căsătorie într-o ceremonie de nuntă care nu ar fi putut fi mai perfectă. Dar ceea ce a început ca un început plin de bucurie pentru o viață de vise devenite realitate s-a transformat rapid într-un coșmar.
Odată cu apariția bruscă a unui străin misterios, Yi Fei își dă seama că mariajul ei a fost de fapt construit pe o fundație de minciuni. Curând convinsă că Qin Li încearcă de fapt să o ucidă, poate Yi Fei să găsească o modalitate de a se proteja înainte de a fi prea târziu?
„Dragă mincinosule” este o dramă thriller romantică chinezească din 2023, regizată de Zhang Heng.

Traducerea:  Gian, Vio, Ana și Martha

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (25 votes, average: 5,00 out of 5)
Încarc...

30m 2023 12.894 views

Background
Info
Cast
Background
Comments 2

  • gabriela craita - 13 septembrie, 2023

    Ce sfarsit a fost asta?Ma poate cineva scoate din intuneric?

  • Amira - 26 august, 2023

    Heii. Scuze dacă deranjez dar voiam să întreb dacă o să traduceți și ambele sezoane din The Gifted thai drama din 2018 și 2020. Nu găsesc nicăieri subtitrat in romana 😞 Mulțumesc frumos pentru tot