My Dearest / Jumătatea mea

Finalizat 1 Seasons - 10 Episodes

Jang-hyun trăiește fără scop și fără dorință. Este un om cu inima rece care nu iubește pe nimeni până când face cunoștință cu dragostea după ce o întâlnește pe Gil-chae. Ea este fermecătoare și admirată de toți, dar prima ei iubire, Yeon-jun, este deja logodit cu cea mai bună prietenă a ei, Eun-ae.

Yeon-jun, un student de la Sungkyunkwan, se luptă cu sentimentele sale pentru Gil-chae, dar nu poate rupe logodna din cauza tradiției. Eun-ae nu se îndoiește și nici nu îi urăște pe cei doi. Pe măsură ce Jang-hyun se încurcă în acest triunghi amoros neobișnuit, Gil-chae, care nu a iubit-o decât pe Yeon-jun, este confuză în privința propriilor sentimente.

Relația dintre cei patru este pusă într-o și mai mare încurcătură la izbucnirea războiului. Vor supraviețui ei provocărilor războiului și își vor găsi dragostea în mijlocul haosului?

Traducerea: INA

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (29 votes, average: 4,90 out of 5)
Încarc...

Unknown 2023 18.103 views

Background
Season 1
Comments 10

 • Lelia - 16 septembrie, 2023

  Superb serial ! Jocul actoricesc minunat, chimia dintre cei doi actori principali este perfecta. Totusi, pe mine m-a frapat asemanarea cu romanul si filmul „Pe aripile vantului”, doar ca e facut in stil coreean,. Dar, pana si finalul, care lasa loc de un sezon urmator, iti imprima aceleasi stari sufletesti ca romanul amintit ! Astept continuarea, sper coreenii sa nu ma dezamageasca !

 • Bubulina - 08 septembrie, 2023

  Nu cred ca sa terminat cu adevarat cred ca mai este o parte poti sa o a fli tu Te rog mmmmult din suflet chiar nu cred ca sa terminat asa

  • Gian - 09 septembrie, 2023

   Da, mai este o parte , dar inca nu s-a difuzat la ei.

 • Nicoleta - 05 septembrie, 2023

  Excepțional ! Eu acord nota 10 +++ acestui serial !

 • Parau Mariana - 04 septembrie, 2023

  Mi-a placut extrem de mult acest serial. Multumesc pentru munca depusa in traducerea lui. Mult succes in continuare si la cat mai multe seriale bune traduse.

 • Gabi Cruceanu - 29 august, 2023

  Tocmai am terminat intr-un suflu si ep 8!mamă, mamă ce surpriza e acest serial!o tachinare frumoasă intre protagoniști, război, intrigi,scene intense….mulțumesc încă o dată Ina si mulțumesc si ție Gian pt acest blog minunat !

 • Gabi Cruceanu - 29 august, 2023

  Mulțumim drăguța noastră Inna,e o surpriză taaaare plăcută acest serial!

 • Nicoleta - 21 august, 2023

  Va mulțumesc din inima pentru ca ați găsit acest serial fantastic de bun ! Sunt atât de prinsă in acțiunea serialului ca nici nu pot sa respir bine, am terminat acum ep 6 si sunt transpirată toată de emoție !

 • Mioaratenie - 13 august, 2023

  multumesc mult

 • ♍Andreea🐸 - 08 august, 2023

  Bună, aveți și serialul „Enigma” pe lista serialelor de tradus? Dacă nu sper să îl adăugați! Totuși mulțumesc pentru traducere!