Pledge of Allegiance / Jurământ de credință - Blogul-lui-Gian

Pledge of Allegiance / Jurământ de credință

Finalizat 1 Seasons - 24 Episodes

Pledge of Allegiance este un thriller de suspans întunecat din timpul dinastiei Ming.

Produsă de Lu Yang și scrisă de același scenarist, gărzile Jinyiwei sau gărzile îmbrăcate în brocart din această dramă sunt personaje cenușii a căror adevărată loialitate este față de frăția lor și față de valorile și prioritățile lor personale și nu față de vreun simț general al moralității sau al dreptății la scară mare.

Această dramă este plasată într-o perioadă de istorie opacă și sălbatică, încărcată de conspirații și are o intrigă elaborată cu multiple răsturnări de situație. Acest lucru riscă să piardă spectatorii ocazionali, în special pe cei care nu au o înțelegere de bază a contextului istoric.

Li Wu este un hoț și un mincinos desăvârșit. El fură identitatea unui sergent și se furișează în conacul lui Wang Kegong, care tocmai fusese transferat înapoi în capitală cu un edict secret. El are întâlniri care îi pun viața în pericol cu Shu Tang, un asasin, și cu Lu Zheng, un tânăr detectiv care este literalmente dispus să ucidă un sergent pentru a-și crea un loc vacant și a prelua acel post.

Aceștia sunt prinși într-o cursă pentru a pune în siguranță lacătul Yuming, care conține un secret ce ar putea schimba cursul istoriei. Deși au stăpâni diferiți și, uneori, agende conflictuale, au în comun un trecut traumatic din copilărie, vechi de un deceniu. Fie din întâmplare, fie din destin, ei se reunesc pentru a rezolva misterul a ceea ce s-a întâmplat cu adevărat într-o zi fatidică de acum zece ani. Dar legăturile cu trecutul devin tot mai firave și sunt dezvăluite secrete care pot transforma prietenul în dușman. Pe măsură ce numărul cadavrelor crește, soluția scapă și mai mult din mână, pe măsură ce morții nu spun povești.

 

Traducerea: Gian

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (30 votes, average: 4,67 out of 5)
Încarc...

Unknown 2023 21.481 views

Background
Info
Cast
Background
Comments 12

 • Claudia Clau - 17 iulie, 2023

  Mai multe filme ca acesta.

 • TAMPU PETRU - 17 mai, 2023

  Frumos serial ,foarte cu subînțeles,e reținut este primul serial chinezesc ce l-am văzut mi-a plăcut, dar tot serialele coreene istorice îmi plac mai mult!. Mulțumesc pentru film special !. NOTA 10 cu felicitări!. Vizionati-l este interesant,și merita!.

 • Dana - 16 mai, 2023

  Un serial bun …multa acțiune mister decepție lașitate și minciuna ….asa ca în viata ….ador Li Donfong fals nu știu cum se numește actorul dar m am uitat la acest serial de dragul lui nota 10 de la mine și mulțumesc Gian pentru acest serial sunteți ce I mai tari !

 • papahagi - 12 mai, 2023

  Multumesc pt munca pe care a-ti depus-o ca sa traduceti acest serial, de abia astept episoadele finale

 • papahagi - 08 mai, 2023

  Vad ca ne rasfatati cu traducerea, multumim f mult

 • papahagi - 28 aprilie, 2023

  Multumim pt ritmul alert al traducerilor

 • papahagi - 18 aprilie, 2023

  Multumesc pt traducerea acestui serial, urmaresc in fiecare zi daca a mai aparut un episod nou, inca o data multumesc ,ne faceti viata mai frumoasa

 • TAMPU PETRU - 30 martie, 2023

  Început bun!. Mulțumesc.

 • Lumy - 29 martie, 2023

  Chiar la acest serial m.am gândit .am fost sigura că.l voi găsii ai i .Apreciez foarte mult ca sunteți actualizați cu multe seriale noi unde în alta parte nu le găsești . Multe aprecieri din partea mea !

 • Alle - 29 martie, 2023

  Bună, o să traduceți si filmul coreean A Christmas Carol din 2022, dacă o să puteți și doriți, mulțumesc mult

  • Gian - 29 martie, 2023

   Nu va promit, dar o sa-l am in vedere pe viitor. 🙂

   • Alle - 29 martie, 2023

    Mulțumesc frumos pentru răspuns ❤️ sper ca pe viitor să-l puteți traduce 🙏