Rebirth For You / Renaștere pentru tine

Finalizat 1 Seasons - 40 Episodes
Image Rebirth For You / Renaștere pentru tine

Jiang Bao Ning, prințesa Comandamentului Jianan, crește în palat încă din copilărie. Ea rămâne fără griji, în ciuda faptului că știe că nu există libertate în interiorul zidurilor palatului și nu vrea să fie folosită ca o marionetă.

 

Astfel, bazându-se pe propria ei ingeniozitate, ea rezistă destinului de a deveni un instrument în lupta interioară a palatului.

Li Qian, un gardian al Armatei Imperiale, vrea să înțeleagă adevărul din spatele unor evenimente în urmă cu mulți ani. Se străduiește să caute o poziție mai înaltă în palat, doar pentru a obține indicii relevante.

Sunt doi oameni cu personalități foarte diferite care se întâlnesc întâmplător și se iubesc. Pentru a-și inversa propriul destin, ei lucrează împreună, așteaptă cu nerăbdare să treacă peste barierele identității și să rămână alături de cei dragi toată viața.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (66 votes, average: 4,65 out of 5)
Încarc...

45m 2021 28.648 views

Background
Info
Cast
Background
Comments 9

 • Stanciu - 09 iunie, 2023

  Multumesc pentru efortul depus pentru noi!

 • sotir valentina - 13 ianuarie, 2023

  IMI este drag sa ma uit la acest serial cu asa frumosi actori . nu stiu daca sunt chinezi nativi dar sunt chiar frumosi!!! multumesc pt traducere … hard job!

 • GF - 05 decembrie, 2022

  foarte frumos serialul , multumesc mult pentru traducere

 • Cristina - 01 decembrie, 2022

  Super serialul, mulțumiri pentru traducere.

 • Drinceanu+Dan - 05 octombrie, 2022

  Frumos serial…..mulțumim ptr traducere….

 • xana xanadu - 04 mai, 2022

  Nu ar fi mai bine sa se termine cele incepute inainte de a incepe altele noi? Mai sunt ca mine de nu se pot abtine si asteapta dupa episoade.