An Ancient Love Song / Un cântec de dragoste străvechi - Blogul-lui-Gian

An Ancient Love Song / Un cântec de dragoste străvechi

Finalizat 1 Seasons - 14 Episodes

În calitate de autor de ficțiune istorică populară și de profesor, Shen Bu Yan (Guo Jia Nan) este bine familiarizat cu lumea antică. Dar când este transportat în mod inexplicabil înapoi în epoca antică din Acacia, descoperă rapid că nu tot ceea ce a citit despre trecut este adevărat; mai ales când vine vorba de “împărăteasa demonică” Lu Yuan (Zhang Ya Qin).

Cunoscând bine poveștile lui Lu Yuan, Bu Yan este destul de precaut față de tânără atunci când se întâlnesc pentru prima dată. Dar când devine evident că va trebui să se bazeze pe ajutorul lui Lu Yuan, dacă vrea să descopere vreodată secretele demult uitate ale acestei epoci străvechi, Bu Yan nu are de ales decât să lase deoparte îndoielile sale și să aibă încredere în ea. Plecând împreună într-o călătorie pentru a descoperi adevărul, Bu Yan începe repede să realizeze că Lu Yuan înregistrată în cărțile de istorie este complet diferită de tânăra femeie de lângă el; ceea ce îl face să se întrebe, dacă poveștile despre Lu Yuan sunt diferite, ce alte părți ale istoriei au fost modificate de-a lungul timpului?

Călătorind alături de Lu Yuan, determinarea lui Bu Yan de a descoperi secretele Acaciei îi pune inevitabil pe un drum care va schimba pentru totdeauna cursul istoriei. Dar alterarea trecutului vine cu niște consecințe destul de abrupte. Ce vor face atunci când vor realiza că modificările aduse istoriei le-au sucit și liniile temporale personale?

Un amestec fantastic de istorie, romantism și mister, “Un cântec de dragoste străvechi” este o dramă romantică istorico-fantastică chineză din 2023, regizată de Zhi Zhu.

Traducerea acestui serial serial vă este oferită de Melinda și Gian.

 

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (19 votes, average: 4,84 out of 5)
Încarc...

30m 2023 20.169 views

Background
Info
Cast
Background
Comments 8

 • Cilă Tatiana Gabriela - 12 februarie, 2024

  Despre acest serial,am doar cuvinte de laudă! O iubire frumosă SI eternă! Mulțumesc Gian!

 • Lillo - 15 decembrie, 2023

  Multumesc mult!🤗❤🌺🌺🌺

 • Lillo - 15 decembrie, 2023

  Multumesc mult!❤🌺🤗

 • Fulvia Gardescu - 15 decembrie, 2023

  multumesc pentru traducere si postare. mi-a placut

 • Mihaela - 09 decembrie, 2023

  Foarte frumos acest serial,merita vazut.🤗🌺

 • Maria - 30 noiembrie, 2023

  Frumos serial va multumesc 🥰🥰merita vazut❤️❤️

 • papahagi - 23 noiembrie, 2023

  Multumesc mult pt acest serial,am tot sperat sa l traduca cineva si ca de obicei ati fost tot dmvs. Va multumesc f mult