• Schimbați sursa:

My Happy Marriage / Căsătoria mea fericită

923 vizualizări
0
2023115 mins

Saimori Miyo a fost copilul nefericit al unei căsătorii aranjate, fără dragoste. După ce mama ei a murit, tatăl ei a adus-o pe iubita și propria fiică, Kaya. Din acel moment, viața lui Miyo a fost redusă la cea de simplă servitoare. Chiar mai rău, în timp ce Kaya a moștenit abilitățile psihice ale familiei, Miyo nu a avut niciuna – ea era cu adevărat fiica fără merite.

După ani de zile în care a fost tratată ca un gunoi, Miyo a învățat să țină capul plecat, să-și ascundă durerea și să se supună oricărui ordin. Așa că nu este o surpriză faptul că a fost aranjată să se căsătorească cu Kudo Kiyoka, un căpitan militar despre care se spune că este atât de crud încât și-a alungat toate potențialele soții de până acum.

De la o educație dureroasă la o căsătorie dureroasă, acesta este viitorul care o așteaptă pe Miyo – sau cel puțin așa credea ea. Contrar așteptărilor ei, noul ei soț este de fapt bun la suflet. Ceea ce o așteaptă cu adevărat pe Miyo este o căsnicie fericită, eternă și plină de fericire!

Traducerea: Andreea

Fii primul care evaluează „My Happy Marriage / Căsătoria mea fericită”

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu există încă recenzii.

Acțiune

Filme
Seriale
Videoclipuri
Caută