• Schimbați sursa:

Love Reset / Resetarea iubirii

563 vizualizări
0
2023119 mins

În urmă cu doi ani, No Jeong Yeol (Kang Ha Neul) și Hong Na Ra (Jung So Min) erau atât de îndrăgostiți încât au decis să meargă împotriva dorințelor ambelor familii și să se căsătorească. Deși, la momentul respectiv, se părea că dragostea lor ar fi fost suficientă pentru a-i ajuta să treacă peste orice greutăți le-ar fi ieșit în cale, doi ani de viață conjugală i-au adus într-un loc foarte diferit.

Fiind de acord că a sosit timpul ca ei să meargă pe drumuri separate, Jeong Yeol și Na Ra se îndreaptă spre tribunal pentru a-și oficializa separarea.

Plecând de la tribunal cu o perioadă de 30 de zile pentru soluționarea divorțului, cuplul cândva fericit are acum o lună la dispoziție pentru a rezolva lucrurile între ei, dar un accident de mașină neașteptat în drum spre casă îi lasă pe amândoi cu un caz grav de amnezie.

Ceea ce ar fi trebuit să fie o înțelegere de divorț foarte simplă se complică atunci când Jeong Yeol și Na Ra se trezesc că se îndrăgostesc din nou unul de celălalt.

Îngrozite să vadă că tânărul cuplu se îndrăgostește din nou, familiile lui Jeong Yeol și Na Ra pun la cale un plan elaborat de 30 de zile pentru a-i ajuta să-și recapete memoria și să pună capăt căsătoriei lor. Vor reuși planurile lor complicate să îi țină pe cei doi despărțiți sau vor servi doar la apropierea lor?

O încântătoare aventură romantică, “Love Reset” este o comedie romantică sud-coreeană din 2023, regizată de Nam Dae Jung.

Traducerea: INA

Fii primul care evaluează „Love Reset / Resetarea iubirii”

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu există încă recenzii.

Acțiune

Filme
Seriale
Videoclipuri
Caută