La începutul toamnei anului 2012, Școala Gimnazială Yucai primește o elevă transferată veselă, pe nume Su Zai Zai. În prima zi de școală, Su Zai Zai îl întâlnește pe distantul și recele Zhang Lu Rang și se îndrăgostește de el la prima vedere.

În spatele performanțelor academice aparent remarcabile și a mediului familial privilegiat, Zhang Lu Rang este o persoană “contradictorie”, care pare destul de încrezătoare în exterior, dar care se îndoiește constant de sine în interior. Din cauza prezenței fratelui său mai mic și genial, Zhang Lu Li, Zhang Lu Rang este comparat în mod constant cu acesta de către mama sa. Timp de peste un deceniu, viața lui Zhang Lu Rang a fost ca și cum ar fi trăit într-o cochilie groasă. Este introvertit și vorbește puțin. Pare compus și politicos, dar îi ține pe toți la distanță.

Cu toate acestea, viața lui Zhang Lu Rang se schimbă atunci când o întâlnește pe bubuitoarea și îndrăzneața Su Zai Zai, și își dă mâna cu prietenii vechi și noi Gu ran, Guan Fang și cu cea mai bună prietenă a lui Su Zai Zai Zai, Jiang Jia. Aceștia îl ajută să înțeleagă sensul sinelui și începe încet-încet să înțeleagă cum să-și planifice viața. Zhang Lu Rang și Su Zai Zai lucrează pentru a-și atinge obiectivele, sprijinindu-se reciproc, în timp ce romantismul începe să înflorească în grupul lor de prieteni.

Traducerea: Simara