O simplă alegere separă Paradisul de Infern.

Celibatarii coreeni se întâlnesc și participă la jocuri pe o insulă pe care emisiunea o numește “Inferno”, unde viața este redusă la strictul necesar. Având puține resurse puse la dispoziție pe insulă, concurenții trebuie să își pregătească singuri mâncarea și să adune apă pentru consum.
Dar “Inferno” este un iad și din alte puncte de vedere. Pe insulă, concurenții nu-și pot dezvălui vârsta și cariera – factori importanți pentru oricine se întâlnește, dar cu atât mai mult pentru cei din Coreea de Sud. Acest lucru, plus căldura supărătoare a vieții de pe plajă, oferă un stimulent suplimentar pentru concurenți pentru a-și asigura partide în cadrul grupului. Atunci când concurenții reușesc să se împerecheze, sunt transportați cu avionul la un hotel de lux (numit pe bună dreptate Paradise) pentru o întâlnire intimă, unde pot spune totul, înainte de a se întoarce pe insulă și de a o lua de la capăt.

La fel ca în cazul altor reality show-uri sud-coreene, întâmplările de pe insulă și de la hotel sunt analizate de un grup de comentatori celebri care oferă o ușurare comică și disecă interacțiunile dintre concurenți.