În urmă cu un deceniu, un cutremur mortal aproape că i-a luat viața unei liceene pe nume Xu Lai (Zhang Ruo Nan). Doar gândirea rapidă și curajul unui tânăr pompier, Jin Shi Chuan (William Chan), au salvat-o. În timp ce acesta o salva de sub dărâmăturile care cădeau, ea s-a îndrăgostit de el în timp ce făceau o “promisiune” reconfortantă – iar când s-au despărțit, ea s-a hotărât să îl caute cu orice preț.

Acum, 10 ani mai târziu, Jin Shi Chuan a ajuns la rangul de căpitan. Xu Lai a devenit reporter de știri. Când izbucnește un incendiu la o uzină chimică, Jin Shi Chuan vine din nou în ajutor. În timp ce ea îl recunoaște imediat, el nu face același lucru – și crede că este doar o reporteriță care face probleme.

Ca să înrăutățească lucrurile, reportajul ei este scos din context, ceea ce face ca multe postere de pe rețelele de socializare să critice departamentul de pompieri! Dar dragostea lui Xu Lai pentru el nu s-a diminuat – și ea se hotărăște să repare această situație și să-i câștige inima cu orice preț. Ea devine dresoare de câini – ajutând la dresarea unor canini speciali de luptă împotriva incendiilor, care pot ajuta salvatorii în eforturile lor. Acest lucru o aduce mai aproape de Jin Shi Chuan.

Dar el poartă cicatrici adânci din cauza rănilor din trecut. Poate dragostea lui Xu Lai să-l ajute să repare durerea?

 

Traducerile vă sunt oferite de echipa Blogului lui Gian

  ♥The 10 years promise♥

formată din : Ori, Martha, Andreea, Ana, Vio și Elena.