Mai Cheng Huan, o fată dintr-o familie obișnuită din Shanghai, l-a cerut în căsătorie pe prietenul ei, Xin Jia Liang, la îndemnul mamei sale, Liu Wan Yu. Cu toate acestea, condițiile economice favorabile ale familiei Xin au făcut ca această relație emoțională inițial egală să fie dezechilibrată.

În același timp, intervenția excesivă a mamei lui Mai în evenimentele din viața fiicei sale a accelerat despărțirea dintre Mai Cheng Huan și Xin Jia Liang. Între a fi filială față de părinții ei și a fi loială față de ea însăși, Mai Cheng Huan s-a străduit să găsească o cale. Ea s-a desprins treptat de grija puternică a mamei sale și a devenit mai concentrată și mai întreprinzătoare în munca sa.

Transformarea lui Mai Cheng Huan a fost recunoscută de bunica ei vitregă, iar aceasta îi încredințează cea mai importantă sarcină de gestionare a hotelului. Yao Zhi Ming, nepotul bunicii vitrege și un manager de hotel profesionist, o înțelege treptat și este de acord cu Mai Cheng Huan în timpul cooperării cu ea, iar cei doi devin parteneri de lucru și merg mână în mână.

Dar în viața reală, Yao Zhi Ming a fost înconjurat de adevăratele sentimente ale familiei Mai, iar relația sa cu Mai Cheng Huan s-a încins treptat. De la “genunchii lui Cheng Huan” la “autodepășirea”, Mai Cheng Huan a pornit pe o cale de creștere extraordinară care îi aparține doar ei.

Traducerea: Smile22